Rólunk

Sampy feladata

Felkutatni, megkóstolni, kiválasztani azokat a termékeket, amiket komplett ajándékként jeles ünnepeken tudjon ajánlani neked, hogy az ünnep tényleg ünnep legyen! 

Miért csináljuk?

A mai világban az emberi kapcsolatok háttérbe szorulnak, a szocializáció is az internetes térben valósul meg. A globalizáció, a tömeggyártás megváltoztatja, átalakítja, uniformizálja a természet ízeit. Nekünk fontos, hogy megőrizzük az emberi értékeket és mindemellett a gyümölcsök, zöldségek eredeti ízét megtartva találjon egymásra a kis kézműves manufaktúra és az erre igényt tartó vásárló. Ennek az érdekében született meg a Sampy. 

A régi, hagyományos ízek kedvelőinek

Nem szeretnénk elfelejteni a zöldségek, gyümölcsök eredeti ízét, zamatosságát és ízletességét és különös figyelmet szeretnénk arra fordítani, hogy a gazdaságilag elmaradott, mezőgazdaságilag fejlett településekről hozzuk el a régi, hagyományos ízeket a városokba.

Csodát tesz a lélekkel a jótékonykodás

Szerintünk nem vagyunk egyedül, akik nem egy a polcról könnyen levehető tömegterméket szeretnének ajándékozni. Nagyon sok időt és energiát fektettünk/fektetünk abba, hogy olyan ajándékcsomagokat állítsunk össze, amellyel nemcsak családtagjainknak okozunk örömet, de készítőinek is munkát biztosítunk.

Ezeket az embereket látva, biztos lehetünk benne, hogy nekik is örömet okoz az általuk készített finomságok elkészítése.

Célunk

… minél több és szélesebb körben forgalmazni olyan kézműves üzemek, kézműves mesterek termékeit, amivel éreztetjük számodra, hogy ezt kifejezetten Neked készítette valaki!

Kik vagyunk mi?

  • Online kézműves üzemek piactere vagyunk
  • A segítő kéz, aki egy komplett ajándékcsomag összeállításával segít egy maroknyi szeretettel megtöltött ajándék megtalálásában.
  • A régi, hagyományos ízeket hozzuk el a városokba.

Minden törődéssel többek leszünk.

Közösség és fenntarthatóság

Egyre több szó esik arról, mi mindent tehetünk annak érdekében, hogy fenntartható életmódot folytassunk. Mi nem vagyunk “szuperzöldek”, inkább élhető módon segítünk megtenni az első lépéseket az ide vezető úton. Azzal, hogy csatlakozol a Sampy közösségéhez, Te már megteszel egy fontos lépést a fenntartható táplálkozás felé, hiszen, ha a Sampy által kiválasztott termékekből vásárolsz, garantáltan hátrányos településen élők helyi és szezonális élelmiszerekkel terítheted az asztalodat.

Így duplán is nyersz az ajánlattal:

  • egyedi ajándékkal kedveskedsz szeretteidnek,
  • támogatod a hátrányos településen élőket munkahelyük megtartásában.

 

A Sampy vállalkozásban mi azon dolgozunk, hogy a hazai kézműves manufaktúrák fantasztikus munkáját és ízeit minél többen megismerhessék.

Légy Te is ennek a részese – lépj be közösségünkbe!